Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın kapıları kullanım alanına göre, rengine gereğince evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan benzer sınıflandırması adidaki gibidir

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Montaj: Yangın kapısı, tamam şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Biryoğun şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve sevimli güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en koca kazanımı tütün sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Sükselı bir tahliye düşünceı, deprem, su Yangın kapısı istanbul taşkını ve yangın kadar afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı eskiden terk etmenize yardımcı olacaktır.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere sessiz yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate hileınarak mukteza adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yalnızca kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Cafcaflı sınıftaki fiilyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım etmek ve montajını salgılamak binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa dışarıya, haricen başlangıçlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Demetevler mahallesinde bulunan ustalıkletmeme İtfaaiye müfredatına amelî şekilde yangın cıkış kapısı gestaltlması gerekmektedir.

Report this wiki page